.

Over Pijnappel

Pijnappel in Twello en Heerde is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Vanuit onze winkel in Heerde of Twello adviseren wij je graag op het gebied van wonen. Van meubelen, slapen, bed- en badmode, vloeren en raambekleding tot zonwering. Met 5000 m2 aan meubelen en woningstoffering weten we het passende product voor je te vinden. Inmiddels is de derde generatie werkzaam in ons prachtige familiebedrijf wat al sinds 1952 bestaat.

Alle aandacht

Service voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd voor je en een kopje koffie staat altijd voor je klaar. Ook buiten winkeltijden is een afspraak mogelijk. Daarnaast helpen wij je met het verplaatsen of verhuizen van jouw meubelen tijdens het inrichten.

 

Betrokken advies

Pijnappel is een complete woninginrichter waar je terecht kunt voor al je woonwensen. Of het nu gaat om een nieuwe bank, kast, bed, mooie vloerbedekking of stijlvolle gordijnen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Goed bereikbaar

Bij onze beide winkels kan je voor de deur gratis parkeren. Mocht je zelf geen vervoer hebben naar onze winkels in Heerde & Twello, komen wij je graag ophalen of bij je thuis voor een passend woonadvies. Producten die je bij ons koopt worden door het Pijnappel team bij je bezorgd en vakkundig gemonteerd.

Neem contact op met Pijnappel

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!