Pijnappel adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Welkom bij Pijnappel, uw persoonlijke woonadviseur.

Vanuit onze winkel in Heerde of Twello adviseren wij u graag op het gebied van wonen. Van meubelen, slapen, bed- en badmode, vloeren en raambekleding tot zonwering. Met 5000 m2 aan meubelen en woningstoffering weten we het passende product voor u te vinden. Inmiddels is de derde generatie werkzaam in ons prachtige familiebedrijf wat al sinds 1952 bestaat. Service voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd voor u en een kopje koffie staat altijd voor u klaar. Ook buiten winkeltijden is een afspraak mogelijk. Daarnaast helpen wij u met het verplaatsen of verhuizen van uw meubelen tijdens het inrichten.


Maak een afspraak

Openingstijden van onze vestigingen

Pijnappel Twello

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30 uur
Woensdag 9:30 - 17:30 uur
Donderdag 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 - 20:30 uur
Zaterdag 9:30 - 16:30 uur
Zondag GeslotenPijnappel Heerde

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30 uur
Woensdag 9:30 - 17:30 uur
Donderdag 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 - 17:30 uur
Zaterdag 9:30 - 16:30 uur
Zondag Gesloten

Goed bereikbaar

Heeft u geen vervoer naar onze winkel? Geen probleem, we halen u graag op om u ons assortiment te laten zien in één van onze winkels.Twello ligt centraal tussen Apeldoorn en Deventer in de stedendriehoek. Heerde ligt tussen Vaassen en Zwolle. Bij beide winkels kunt u voor de deur gratis parkeren. Mocht u zelf geen vervoer hebben naar onze winkels in Heerde & Twello, wij komen u graag ophalen of komen bij u thuis voor een passend advies. Producten die u bij ons koopt worden door het Pijnappel team bij u bezorgd en vakkundig gemonteerd.

Haal en breng service

Heeft u geen vervoer naar onze winkel? Geen probleem, we halen u graag op om u ons assortiment te laten zien in één van onze winkels.


De grote merken van Pijnappel

Bij Pijnappel verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Bonaparte
Parade
Forbo
Luxaflex®
Artelux
Holland Haag
Auping
BKS
Nolte