.

Fauteuils

Fauteuil kopen bij Pijnappel in Twello en Heerde

✔ Ruim assortiment  ✔ Diverse woonstijlen  ✔ Persoonlijk advies

In je fauteuil kom je tot rust

Je zithoek is pas echt compleet met een luxe fauteuil. En met een fauteuil van Pijnappel heb je er niet alleen een extra zitmogelijkheid bij in je woonkamer, je creëert vooral een heerlijke relaxplek voor jezelf. Ga je zitten in je fauteuil, dan merk je direct waarom je dat doet. Kun je wel wat energie gebruiken na weer een hectische dag? In je prachtige fauteuil kom je helemaal tot rust. Met het risico dat je je luie stoel voorlopig niet meer uit wilt.

Welke relaxfauteuil wordt het?

Pijnappel heeft heel veel verschillende fauteuils. Je vindt bij ons fauteuils in alle woonstijlen. We hebben ze in diverse kleuren, materialen en modellen. Welke fauteuil heeft jouw voorkeur? Maak snel kennis met Duuk, Ines en Roy. Of met één van de vele andere fauteuils in onze showroom. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien. En je probeert de verschillende modellen bij ons gewoon één voor één uit. Zo ervaar je onder meer het verschil tussen een leren en een stoffen fauteuil. En wist je trouwens dat we ook handverstelbare en elektrische relaxstoelen in onze collectie hebben?

Leren fauteuils.

Een leren fauteuil brengt extra luxe in je woonkamer. En hoewel een stoel van leer prima past in een klassiek interieur, hebben veel leren modellen juist een modern en industrieel uiterlijk. Koop je een fauteuil van echt leer, dan haal je ook nog eens een duurzame oplossing in huis omdat je stoel lekker lang meegaat. Wil je een zwarte, bruine of cognackleurige fauteuil? Een draaifauteuil of een oorfauteuil? Net als onze stoffen stoelen, zijn ook de leren stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. We vertellen je er alles over in onze winkel.

Fauteuils met hocker kopen

Maak het jezelf vooral gemakkelijk. Ga je voor optimaal zitcomfort, dan mag een hocker niet ontbreken. We hebben meerdere fauteuils met bijpassende hocker in onze collectie. Met een hocker geniet je volop van je rustmoment. En omdat je de hocker met gemak verplaatst, profiteer je er ook op andere plekken in de woonkamer van. Je bepaalt zelf natuurlijk hoe je de hocker gebruikt. Als rustpunt voor je voeten, als extra zitplaats of misschien wel als tijdelijke bijzettafel. Hoe dan ook, jouw hocker zorgt voor flexibiliteit in je woonkamer.

Fauteuil kopen in de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn.

Onze merken

Bij Pijnappel verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig voor je woonkamer? Kijk in ons Lookbook.