.

Een fantastische fauteuil koop je bij Pijnappel

Een fauteuil kopen bij Pijnappel in de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn

Het grootste deel van ons leven brengen we liggend en zittend door. En zoals je voor een bed op zoek gaat naar een matras waarop je lekker ligt, kies je een fijne stoel om op te zitten.

Een fauteuil gaat iets verder dan een gewone stoel. Hierin ga je zitten om te ontspannen. Dat voel je ook meteen. Als je in een passende fauteuil gaat zitten, wil je daar voorlopig niet uit.

Bij Pijnappel mag je ze allemaal proberen, dus trek er even wat tijd voor uit. Breng ons gerust een bezoek in Twello en Heerde.

.

Vind een eigen passende fauteuil die lekker zit in de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn

Er zijn duizenden verschillende fauteuils en elke fauteuil zit weer anders. Wat de één een heerlijke stoel vindt, vindt de ander helemaal niets. Fauteuils variëren in zithoogte, diepte en breedte..

In sommige fauteuils kun je helemaal wegkruipen, andere fauteuils zijn juist meer helemaal open. Bij de een zit je diep en hang je naar achteren, terwijl andere een meer actieve zithouding vragen.

Welke fauteuil vind jij het prettigste? Kom het uitproberen bij Pijnappel in Twello en Heerde. We helpen je graag verder.

Het oog wil ook wat, kies een mooie fauteuil bij Pijnappel

We kunnen uren vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende fauteuils, maar zelf ervaren is beter.

Kijk eerst wat je mooi vindt en ga dan uitgebreid in alle stoelen zitten die je aanspreken.

Wij van Pijnappel heten je van harte welkom.

Wil je meer weten over fauteuils en de rest van het assortiment van Pijnappel in Twello en Heerde, maak dan een afspraak.

De grote merken van Pijnappel

Bij Pijnappel verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook