.

Moderne relaxstoel kopen?

Blog

Moderne relaxstoel kopen? Ontvang advies op maat!

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel moderne relaxstoelen op de markt. De relaxstoel is echt een luxe toevoeging aan het interieur geworden. Comfortabel, modieus en daarnaast ook nog eens ergonomisch verantwoord. Deze comfortabele stoelen mogen haast niet meer ontbreken in de woonkamer, leeskamer of hobbykamer. Door de keuzemogelijkheden kan het soms best wel zoeken zijn naar de ideale stoel. Daarom bieden we advies op maat. 

Advies op maat

Heb jij nog geen idee welke stoel het beste bij jou past? Met advies op maat helpt een expert jou zoeken naar een passende variant. Ontspannen doe je immers het liefst op je eigen manier. Samen vinden we een relaxstoel die aansluit bij jouw wensen. Je komt beter tot rust in een stoel waarin je lekker zit en je beleeft hierdoor ook meer woonplezier. Ook vermindert een comfortabele stoel de spierspanning. Bovendien kun je ook komen proefzitten. Dan weet je pas echt of de stoel goed bij je past. De stoelen zijn namelijk verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Bij het proefzitten testen we welke maat het beste bij je past. Een passend zitvlak zorgt namelijk voor een prettige zitbeleving en het is ook nog eens beter voor je lijf. Bovendien hoef je bij het inplannen van een afspraak niet in de winkel te wachten tot één van onze experts tijd heeft om je van advies te voorzien.

De stoelen van Studio Relax zijn te personaliseren naar jouw eigen stijl. Kies voor advies op maat om samen met een expert jouw wensen te bespreken. We kijken dan bijvoorbeeld naar jouw woonstijl, welke stoel bij het interieur past en denken met je mee over de specificaties van de stoel. Zo zorgen we ervoor dat de relaxstoel naadloos aansluit op jouw woonwensen. Laat je verrassen door alle mogelijke combinaties van zowel kleuren, als stijlen.

Een elektrische moderne relaxstoel

Als je de hele dag in beweging bent, wil je ‘s avonds echt ontspannen. Dat zorgt ervoor dat je de volgende dag weer een frisse start kunt maken. Een comfortabele stoel doet wonderen, maar hoe fijn zou het zijn als je écht niets meer hoeft te doen? De elektrische relaxfauteuils van Studio Relax bieden comfort en hebben de mogelijkheid om een manueel verstelbare stoel om te toveren tot een elektrische relaxstoel. Zo kun je volledig ontspannen. Na een dag tuinieren of fietsen vind je het vast heerlijk om in een moderne stoel te relaxen. 


Klassieke relaxstoel met een twist

Relaxstoel Lomax heeft ook een elektrische optie. Deze klassieke relaxfauteuil valt op door de unieke houten zijvlakken. Dit geeft een luxueuze uitstraling. Daarnaast biedt de aangename kuip comfort. Dit meubelstuk mag dan ook lekker opvallen. Plaats de relaxstoel in het midden van de woonkamer, of misschien heb je een andere plek in gedachten? De stoel kan gepersonaliseerd worden naar jouw wens. Kies voor een bijpassende klassieke kruispoot, of een robuustere ronde schijfpoot.

Lomax

Relaxfauteuil Lomax detail arm web.jpgRelaxfauteuil Lomax open web.jpg

Weet je al precies wat je wilt of ben je op zoek naar meer informatie over de aankoop van een relaxstoel? Lees dan deze 7 tips waar je op moet letten als je een relaxfauteuil gaat kopen.Moderne relaxfauteuil met eigentijdse draai

Wil je juist iets anders dan anders? Moderne relaxfauteuil Tara heeft een eigentijdse draai. Deze stoel heeft open armen, waardoor de stoel wat luchtiger oogt. In combinatie met de zwarte details en het zitvlak, heeft de stoel een bijzonder karakter. Naast het model zijn er ook talloze keuzes in bekleding. Zo zijn er opties van stof, maar kun je ook kiezen voor een leren variant. De bekleding is ook nog in vele kleuren te verkrijgen. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die perfect bij het interieur past.

 

Lomax

Web St Relax Tara Medium dicht24.jpgWeb St Relax Tara Medium half open25.jpgWeb St Relax Tara Medium open26.jpg

 

 Waarom een relaxstoel op maat?

Elk lichaam is anders. De één heeft lange benen, terwijl de ander juist een lang bovenlijf heeft. Om optimaal zitcomfort te bieden, is het dus van belang dat de relaxstoel op maat wordt gemaakt. Waar wordt dan eigenlijk naar gekeken?

●       Zithoogte, de voeten kunnen bij de grond.

●       Zithoek, om te voorkomen dat je onderuitgezakt op de stoel zit.

●       Zitdiepte, zodat je geen knellingen krijgt bij je knieholtes.

●       Hoogte armleuning, je armen steunen in een hoek van 90 graden op de leuning.

●       Lengte armleuning, handig als je lange armen hebt of juist hele korte armen.

Daarnaast kan het opstaan ook meespelen in de keuze voor een relaxfauteuil. Om ervoor te zorgen dat je soepel kunt staan en zitten, zijn er bijvoorbeeld ook sta op stoelen met een elektrisch systeem. Op deze manier kun je gemakkelijk overeind komen of weer gaan zitten.

 

Afspraak maken


Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Door samen met een expert te kijken naar jouw wensen, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een comfortabele fauteuil? Of wilt je eerst liever kijken welke stoel goed bij jouw wensen aansluit? Plan dan een afspraak met ons in. We maken graag tijd voor je vrij en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat je het ultieme comfort van de relaxfauteuil zult ervaren.