.

Studio Relax

Eindeloze mogelijkheden eindeloos zitten

UNIEKE RELAXFAUTEUILS bij Pijnappel in Twello en Heerde

Iedereen wil comfortabel zitten, maar als het om relaxen gaat heeft iedereen andere wensen. Stel daarom zelf je ultieme relaxfauteuil samen. Bij alle foldermodellen kun je kiezen uit meerdere maten, poten, soorten bekleding, kleuren en bedieningen.

Interieuradvies

Persoonlijk zit advies; Pijnappel in Twello en Heerde weet wat je nodig hebt, als het gaat om goed zitten

Onze zit specialisten nemen graag uitgebreid de tijd voor je, om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Zo weet je zeker dat je een fauteuil hebt die bij jou past.

Scandinavisch gevoel van wellness. In de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn

Wat is het een goed gevoel om na een intensieve werkdag heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Het zitten in een relaxfauteuil moet je ervaren en samen met de beleving van het design en de technische hoogstandjes, krijg je het ultieme zit genot als resultaat.

Even in de relax stand bij [[bedrijsnaam]]

Midden in het leven sta je. Je werkt, sport, reist en maakt tijd voor familie en vrienden. Dan is een moment van rust een must! Ga dagelijks even in de relax stand om daarna weer vol energie door te kunnen gaan.

Comfortabel zitten bij Pijnappel

De naam zegt het al, je moet relaxed zitten in een relaxfauteuil. Lezen, tv kijken of voor een dutje tussendoor, in alle posities wil je comfortabel zitten of liggen en de juiste ondersteuning voelen. Kom proef zitten en ervaar wat comfortabel zitten is bij Pijnappel

Eindeloze mogelijkheden.
Eindeloos zitten!

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook