.

Honck

Honck inspireert, stimuleert, geeft energie en toont de mooie dingen in het leven.

hier voel je je nou echt thuis

Sta even stil bij waarom je iets nodig hebt. Kies voor kwaliteit en voor mooie materialen, die je persoonlijk aanspreken.  In de Honck collectie zit zeker een meubel dat helemaal bij jou past. Door de vele mogelijkheden in uitvoering maar ook in kleur.  Kortom creëer jouw thuis met Honck. Bij Pijnappel hebben we verstand van wonen en willen we je hierbij graag helpen. 

Populaire producten uit de Honck collectie

lekker leefbaar

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van hoekbank Femy. Want deze staat voor klasse, kwaliteit en is buitengewoon stijlvol in zijn pure eenvoud. Bewonder alle mogelijkheden bij Pijnappel in Twello en Heerde.

vol energie weer door

Ben jij dol op relaxen?  En zou je tussen alle activiteiten van de dag door, wel even een moment van rust willen pakken? Dan is deze bank met relaxfunctie echt iets voor jou. Verrassend functioneel, maar wel met oog voor mooie vormgeving.

Hoekbank Chantal in de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn

Deze hoekbank is een rustpunt voor iedereen, uitnodigend en comfortabel. Daarbij ook nog eens een mooi design met prachtige details in de stoffering. De sterke stof kan bovendien tegen een stootje.

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook