.

HONCK

A world of inspiration. Create your own home.

Honck is een venster op de wereld. Honck inspireert, stimuleert, geeft energie en toont de mooie dingen in het leven.

Through Honck, I see Me

Create your own home

Pijnappel neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Ben je op zoek naar een interieur dat perfect aansluit bij jouw identiteit? Kom dan langs, want bij Pijnappel in Twello en Heerde hebben we oprechte interesse in jouw interieurwensen. Wij hebben de kennis en kunde in huis en willen graag betrokken worden bij jouw plannen.  

Life is beautiful.

Expressie geven aan je leven. Je staat op een bepaalde manier in het leven. Eigenzinnig en energiek en dit wil je ook terugzien in je interieur. De meubels uit de Honck collectie bij Pijnappel zullen je zeker inspireren. Ze vertegenwoordigen de mooie dingen in het leven.

Don’t forget to be playful.

De twee collecties binnen Honck; Loft en Basement, geven een stijlrichting aan. Maar voel je vooral vrij om de meubels te mixen, want zo  combineer je je eigen stijl bij elkaar. Bovendien helpen wij bij Pijnappel in Twello en Heerde  je graag hierbij.

Honck is always amazing and surprizing in de regio Vaassen, Epe en Apeldoorn.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Honck collecties. Of je nu kiest voor een bank, stoel of eettafel uit Loft of Basement, je zult verbaast zijn. Want de kwaliteit straalt ervan af, in materiaal, vormgeving en functionaliteit. En op kwaliteit raak je niet snel uitgekeken.

 

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook