.

Bank Verdi Hoog in Twello en Heerde

 Met de losse elementen van bank Verdi is iedere opstelling mogelijk. Standaard met een zitverlenging. 2 zitcomfort soorten mogelijk. De rug kan glad of met een naad uitgevoerd worden. Er zijn 4 armleuning varianten en 4 verschillende poten mogelijk. Keuze uit 2 rughoogtes en 3 zithoogtes.
Vanaf € 499,00

Zeg je bank Verdi dan heb je het over variatie. Niet alleen in bekledingsuitvoering of kleur. Je kunt deze zitbank door de variatie in mogelijkheden geheel naar jouw stijl aanpassen.

Kies bijvoorbeeld voor de strakke, rechte, smalle arm met de moderne poot als je van eigentijds wonen houdt. Met de afgeronde arm, houten poot en stiknaad in de rug maak je er een bank van die prima in een romantisch interieur past. Of creëer een hoekopstelling met een industriële sfeer. Combineer hiervoor de losse elementen met de stoere brede arm en zwart metalen poten en klaar is je industriële hoekbank.  Maar ook voor de klassieke en iets traditionelere woonstijl is er een bankstel Verdi. Kies dan voor de hoge rug en speel net zolang met de zithoogte en het soort zitcomfort, totdat het goed voelt. Daarbij kun je het comfort nog verhogen met een losse hoofdsteun. Tot besluit creëer je een leuke leeshoek met de fauteuil en de losse hocker.

Kortom, varieer met Verdi en je krijgt gegarandeerd een zithoek die bij jou past.

Meer informatie
Collectie Honck
Type product Banken