Welkom bij Pijnappel, uw persoonlijke woonadviseur.

Vanuit onze winkel in Heerde of Twello adviseren wij u graag op het gebied van wonen. Van meubelen, slapen, bed- en badmode, vloeren en raambekleding tot zonwering. Met 5000 m2 aan meubelen en woningstoffering weten we het passende product voor u te vinden.  Inmiddels is de derde generatie werkzaam in ons prachtige familiebedrijf wat al sinds 1952 bestaat. Service voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij nemen de tijd voor u en een kopje koffie staat altijd voor u klaar. Daarnaast helpen wij u met het verplaatsen of verhuizen van uw meubelen tijdens het inrichten.


Twello ligt centraal tussen Apeldoorn en Deventer in de stedendriehoek. Heerde ligt tussen Vaassen en Zwolle. Bij beide winkels kunt u voor de deur gratis parkeren. Mocht u zelf geen vervoer hebben naar onze winkels in Heerde & Twello, wij komen u graag ophalen of komen bij u thuis voor een passend advies.Producten die u bij ons koopt worden door het Pijnappel team bij u bezorgd en vakkundig gemonteerd.

 

Op 2e pinksterdag is onze winkel in Twello geopend van 11:30 uur tot 17 uur.

 

Haal en breng service

Heeft u geen vervoer naar onze winkel? Geen probleem, we halen u graag op om u ons assortiment te laten zien in één van onze winkels.